Vår väg till en hållbar internetbyrå
net-n-net

Hållbarhet på net-n-net

Transparens i vår hållbarhetsstrategi

Vi vill vara transparenta och kommunicerar regelbundet och öppet på den här sidan och i våra sociala mediekanaler om våra miljöåtgärder och våra framsteg mot hållbarhet. Detta tillvägagångssätt stärker det ömsesidiga förtroendet och gör det möjligt för andra företag att dra nytta av våra erfarenheter.

Låt oss göra skillnad tillsammans

På netnnet är vi övertygade om att varje bidrag till en grönare framtid räknas. Vi inbjuder dig att arbeta med oss för en ansvarsfull och ekologisk morgondag. Med oss som partner kan du visa att det är viktigt även för dig att undvikaCO2-utsläpp

Nu även i Sverige

Internetbyrån Net-n-net

Vi fokuserar på din framgång. Med vår passion för Internet och vår mångåriga erfarenhet skapar vi högkvalitativa, försäljningsoptimerade webbplatser.

På så sätt lever vi hållbart, minskar vårt CO2-fotavtryck där det är möjligt och kompenserar för oundvikliga utsläpp. Upptäck våra åtgärder som hållbar internetbyrå.

Hållbara idéer!Internetagentur-CO2-kompensiert.

Vi är medlemmar i "Klimatneutrala", en sammanslutning av hållbara företag i distrikten München. Som medlemmar har vi åtagit oss att minska eller kompensera våra koldioxidutsläpp till noll senast 2030..

"Klimatneutrala!"

net-n-net:s vd Stefan Westermayer berättar om sina erfarenheter av att göra net-n-net hållbart i podcasten Mittelstand.

net-n-net i podcasten Mittelstand

Vårt solcellssystem på ön sparade 83% el år 2023 jämfört med föregående år. Resten är grön el.

Solsystem för kontoret

Varje vecka presenterar vi här en ny hållbarhetsåtgärd...

Nästa vecka...